Utmanande träningsprogram anpassade efter dig varje vecka

Dags att komma igång med din träning? Ett träningsprogram från Mighty Fit By M är utmanande och roligt, samtidigt som det är väldigt lätt att följa och perfekt anpassat för hemmaträning.

Varje vecka kan du ta del av nya, utmanande träningsprogram. All träning är utformad för att du ska bli så stark och smidig som möjligt. Under veckan varvar vi funktionell träning av överkroppen och underkroppen med totala helkroppspass.

Funktionell träning för en hållbar kropp

Med träningsprogram från Mighty Fit By M bygger vi tillsammans upp en grund – en kärna i resan mot att nå våra framtida mål. I programmen ligger fokus på funktionell träning.

Vad är funktionell träning?
Med funktionell träning menas att vi inkluderar flera muskler i övningarna, snarare än att isolera en muskelgrupp. Vi fokuserar till stor del på smidig styrka. Rörlighet, balans och koordination är viktiga element för att uppnå en stark och hälsosam kropp, och utgör därför en stor del av vårt träningsprogram.

Genom rätt och bra funktionell träning bygger vi upp en hållbar kropp. Inte enbart för en välfungerande vardag utan även för att kunna ha en kropp som orkar med tyngre utmaningar.

Beroende på hur din målsättning ser ut väljer du själv hur lätt/tung och intensiv din träning ska vara. Din träning anpassas efter dina förutsättningar för att nå ett önskat resultat som varar. Detta bland annat genom att variera tyngd, antal repetitioner och set samt övningar.

Hemmaträning eller på gym

Ibland kan motivationen tryta eller vardagen komma i vägen för din träning. Ett träningsprogram från Mighty Fit By M innehåller övningar som passar för hemmaträning, vilket gör att du kan utföra programmet när du vill och kan.

Till varje övning finns en specifik video som tydligt visar hur du ska göra. Dessa är enkla att följa och förstå - programmen passar både nybörjare och mer erfarna - vilket är viktigt för att din träning ska bli rätt och ge ett så bra resultat som möjligt.

Ett träningsprogram kräver inte någon avancerad utrustning utan är perfekt anpassat för hemmaträning. Förutom din kropp och lite motivation är vikter och gummiband det enda du behöver för att genomföra din träning. Det är därför enkelt för dig att utföra ett träningsprogram hemma när du har tid och ork.

Kanske har du inte vikter och band hemma, eller kanske föredrar du inte hemmaträning. Instruktionsvideon går enkelt att spela upp i din smartphone. Därför går vårt träningsprogram självklart lika bra att utöva på gym!

Lång erfarenhet av träning och hälsa

Madeleine startade sin karriär inom hälso- och friskvårdsbranschen under slutet av 90-talet. Sedan dess har hon framgångsrikt tränat och coachat ett stort antal människor inom träning, kost och välmående. Madeleine är utbildad:

  • Personlig tränare
  • Massageterapeut
  • Näringsterapeut
  • Gruppträningsinstruktör

Madeleine har även samlat på sig ett stort antal fristående utbildningar inom träning, kost och alternativmedicin.

I sina träningsprogram samlar Madeleine sin gedigna erfarenhet och kunskap för att ge dig
bästa möjliga förutsättningar att uppnå en stark och hållbar kropp.

Madeleine arbetade under 15 år som personlig tränare på Grand Hotel i Stockholm innan hon valde att satsa fullt ut på sitt eget ställe Studio MightyLiving, där hon möter sina klienter till vardags.